lunes, 11 de mayo de 2015

CONTINUEM AMB ELS PROTAGONISTES DE LA SETMANA DEL TERCER TRIMESTREA la classe de P-3A:

Am l' Iker i els seus pares vam jugar a ser doctor i doctores. Vam aprendre com s'utilitzen les benes i ens vam embenar el braç. Va ser molt divertit!!

Amb el Gerard vam poder repassar la llegenda de Sant Jordi i pintar una samarreta amb pintura de roba. Ens va quedar un Drac de la Llegenda de Sant Jordi espectacular!!!

Amb l' Hugo vam escoltar el conte d'en Nemo i posteriorment vam poder fer la nostra manualitat amb dibuixos i gomets. Què bonic ens ha quedat!!

A la classe de P-3 B:

Amb la Mara ens vam divertir escoltant un conte del Micky i jugant en petits grups  amb diferents joguines de la Minnie. Que divertides que eren!!

Amb l’ Adrià vam poder veure quines coses utiltzen els metges i ens vam poder escoltar el nostre cor. També ens vam disfressar i vam inflar els guants com a globus i els vam tirar enlaire. Que bé ens ho vam passar!!

Amb el Gerard vam disfrutar fent una titella que era un lleó. Li vam posar totes les parts: ulls, nas, galtetes, mans i cor . Ens van quedar uns lleons fantàstics !!
 

Tots sis han estat uns magnífics protagonistes i amb les seves famílies hem pogut passar unes molt bones estones.
https://picasaweb.google.com/117632861113900021324/CONTINUEMAMBELSNOSTRESPROTAGONISTESDELASETMANAP3?authuser=0&feat=directlink

No hay comentarios:

Publicar un comentario