sábado, 4 de abril de 2015

ÚLTIMS PROTAGONISTES DE LA SETMANA D'AQUEST SEGON TRIMESTREA la classe de P-3A:

Amb la Júlia vam escoltar un conte del zoològic i vam endevinar els diferents sons dels animals i després ens vam pintar les cares de tigre. Qué divertits que estavem!!

Amb l' Adrià vam poder jugar al joc del TWISTER i que bé ens ho vam passar!!  Després vam estar molt atents al conte de la Llegenda de Sant Jordi.

Amb l’ Oriol vam aprendre a fer una brotxeta de fruita amb forma de pallasso i després ens la vam menjar i estava bonísima!!


A la classe de P-3B:

Amb la Jara  vam veure les titelles del conte « Els tres porquets » amb les seves casetes de palla, fusta i maons. Com ens va agradar !! Després  vam decorar amb gomets un porquet que també era una titella.

Amb el Marcel vam poder escoltar com els pares ens explicaven anècdotes i vivències del Marcel i després vam escoltar un conte que parlava sobre un dia de la setmana: el Divendres . Qué bé ens ho vam passar!!

Amb l’ Aran vam parlar de la primavera i vam fer una marieta molt divertida tot decorant-la amb un retolador negre. Amb la marieta en mà vam celebrar l’arribada d’aquesta nova estació de l’any!!Tots sis han estat uns magnífics protagonistes i amb les seves famílies hem pogut passar unes molt bones estones.https://picasaweb.google.com/117632861113900021324/ULTIMSPROTAGONISTES2nTRIMESTRE?authuser=0&feat=directlink

No hay comentarios:

Publicar un comentario